Waarom kiezen voor Van Hoof

Kies voor ervaring

Het zit in de familie. De passie voor daken is ons met de paplepel ingegeven. Met uw dak zijn we niet aan ons proefstuk toe. Voor ons is uw dak niet het zoveelste project maar een ware missie. Vraag gerust enkele van onze referenties op.

Kies voor vakmanschap

Personeel is ons grootste kapitaal. Met de grootste zorg selecteren wij voor u de beste vakmannen, stipte projectleiders en klantgerichte bedienden. Via gerichte opleidingen blijft iedereen op de hoogte van de nieuwste en meest innovatieve technieken en materialen.

Kies voor duidelijke communicatie

Ons grootste bezit zijn onze klanten. U verdient dus onze volle aandacht. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering zorgen wij voor een persoonlijke service en een duidelijke communicatie. Wij maken er een erezaak van dat elke medewerker u te woord kan staan.

"
Geweldige zaken worden nooit door één mens gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen.

Onze missie

Van Hoof is een gewaardeerde partner bij KMO, Industrie , Winkelketens, Retail bedrijven, Architecten, Bouwheren en Particulieren. Het leeuwendeel van onze klanten komen via mond-tot-mond reclame bij ons terecht.Dit bewijst dat wij aardig slagen in onze belangrijkste doelstelling, het afleveren van een perfect waterdicht plat dak. In onze branche herken je de capaciteiten van de vakman aan een heel nauwkeurige afwerking.

Naast de klassieke toepassingen, toont Van Hoof zich ook een expert in andere plat dak systemen. Steeds meer klanten beschouwen hun dak als een extra gevel, die naast een functionele ook een esthetische meerwaarde verdient. Denk maar aan groendaken, die niet alleen de perfecte oplossing vormen voor regenwaterbuffering, maar ook rustgevend zijn. De integratie van fotovoltaïsche panelen is een ander voorbeeld. U kan bij ons terecht voor totaaloplossingen, waarbij wij in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners ook gevelbekledingen verzorgen, bestaande draagstructuren aanpassen, en zoveel meer.

Graag bieden wij u volgende garanties aan

Kwalitatieve hoogstaande materialen
Klantgerichte aanpak
Oog voor detail
Respect voor deadlines en budget
Doorgedreven projectopvolging.