Over Ons

Geweldige zaken worden nooit door één mens gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen.

Meer dan 55jaar ervaring

Ruim 55 jaar lang al concentreert Van Hoof zich exclusief op de vlekkeloze uitvoering van het verdichten van platte daken. Zelfs in die nichemarkt hebben we intern voor een nog sterkere specialisatie gezorgd.

Onze medewerkers hebben we, reeds jaren, opgesplitst in groepen die zich specifiek focussen op roofing (bitumineuze membramen) of kunststoffen (EPDM TPO PVC PIB). Binnen de kunststof afdeling situeren zich nog afzonderlijke groepen, omdat alle beschikbare kunststof producten, die vandaag de dag op de markt aanwezig zijn, hun eigen specifieke plaatsingstechnieken vereisen. Doordat iedereen op zijn specialiteit wordt uitgespeeld, kunnen we elke dag opnieuw topkwaliteit afleveren. Via regelmatige opleidingen wordt de kennis bij de medewerkers verder op punt gesteld. Bovendien beschikken wij over een grote vaste kern van trouw personeel, waardoor de intern aanwezige knowhow heel uitgebreid is.

Onze missie

Van Hoof is een gewaardeerde partner bij KMO, Industie , Winkelketens, Retail bedrijven, Architecten, Bouwheren en Partikulieren. Het leeuwendeel van onze klanten komen via mond-tot-mond reclame bij ons terecht.

Dit bewijst dat wij aardig slagen in onze belangrijkste doelstelling, het afleveren van een perfect waterdicht plat dak. In onze branche herken je de capaciteiten van de vakman aan een heel nauwkeurige afwerking.

Naast de klassieke toepassingen, toont Van Hoof zich ook een expert in andere plat dak systemen. Steeds meer klanten beschouwen hun dak als een extra gevel, die naast een functionele ook een esthetische meerwaarde verdient. Denk maar aan groendaken, die niet alleen de perfecte oplossing vormen voor regenwaterbuffering, maar ook rustgevend zijn. De integratie van fotovoltaïsche panelen is een ander voorbeeld. U kan bij ons terecht voor totaaloplossingen, waarbij wij in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners ook gevelbekledingen verzorgen, bestaande draagstructuren aanpassen, en zoveel meer.

Graag bieden wij u de volgende garanties aan:

  • kwalitatieve hoogstaande materialen.
  • Klantgerichte aanpak.
  • Oog voor detail.
  • Respect voor deadlines en budget.
  • Doorgedreven projectopvolging.
slide-3
slide-1
slide-2

Waarom kiezen voor Van Hoof?

01 Kies voor ervaring

Het zit in de familie. De passie voor daken is ons met de paplepel ingegeven. Met uw dak zijn we niet aan ons proefstuk toe. Voor ons is uw dak niet het zoveelste project maar een ware missie. Vraag gerust enkele van onze referenties op.

02 Echt vakmanschap

Personeel is ons grootste kapitaal. Met de grootste zorg selecteren wij voor u de beste vakmannen, stipte projectleiders en klantgerichte bedienden. Via gerichte opleidingen blijft iedereen op de hoogte van de nieuwste en meest innovatieve technieken en materialen.

03 Duidelijke communicatie

Ons grootste bezit zijn onze klanten. U verdient dus onze volle aandacht. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering zorgen wij voor een persoonlijke service en een duidelijke communicatie. Wij maken er een erezaak van dat elke medewerker u te woord kan staan.